Over Ons

Neil en Kevin

Supreme Dutch heeft een fietsband ontwikkeld voor alle soorten fietsen. Een 4-seizoenen fietsband van de Tour/City categorie.

We zijn zeer enthousiast om de Supreme Dutch fietsbanden aan de markt te introduceren!
Supreme Dutch is een Nederlandse onderneming die fietsbanden ontwikkeld die nooit meer lek gaan, zodat alle fietsers genieten van een betrouwbare en veiligere fietservaring. Het bedrijf is in januari 2013 opgericht door Kevin Kesteloo & Neil van den Haak.  Supreme Dutch streeft naar een technologische ontwikkeling om de ergernissen bij een lekke fietsband weg te nemen.

De Supreme Dutch fietsbanden zijn gemaakt van een combinatie van polymeren en zijn gemaakt in 8 verschillende kleuren. Het is duidelijk anders dan de huidige anti-lek fietsbanden die op de markt te verkrijgen zijn. De Supreme Dutch band is van geschuimd- massief materiaal er zit dus geen binnenband in waar lucht in zit. De band heeft een goed comfort, is licht van gewicht, heeft een hoge veiligheid en is zeer duurzaam. De 8 verschillende kleuren maken je fiets opvallend, krachtig en esthetisch. Met de gekleurde Supreme Dutch banden kun jij je fiets in elke kleur stylen hierdoor maak jij jouw fiets ongekend!

Het doel van Supreme Dutch is om alledaagse ergernissen weg te nemen bij mensen. Om dit te doen gaan wij voortdurend de uitdaging aan met technologische innovaties en werken hier met grote passie aan. Stap voor stap werken wij op deze manier toe naar geoptimaliseerde producten. Wij zijn van mening dat wanneer we ergernissen weg nemen bij mensen de alledaagse leefomgeving van de mensheid verbeterd.

Dank u  –  Kevin & Neil